Rundvlees En Bloemkool

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schenk de olie in een braadpan en leg het vlees erin. Voeg de peper, het gemberpoeder en wat zout toe en bak het vlees 10 minuten op een half hoog vuur. Voeg de ui, de knoflook, de tomaten en de koriander toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg zoveel warm water toe (ca. 2 kopjes) dat het vlees onderstaat. Laat het vlees met een deksel op de pan 2 2,5 uur stoven. Maak de bloemkool schoon en verdeel de groente in roosjes. Verdeel de bloemkool en de erwtjes 30 minuten voor het einde van de bereidingstijd over het vlees, schep stoofvocht over de groente en strooi er wat zout over. Laat de groenten met een deksel op de pan gaar worden. Schep nu en dan stoofvocht over de groenten en controleer op gaarheid. Serveer het gerecht met stokbrood.

Rundvlees En Bloemkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept