Kerriegehakt Met Bloemkoolroosjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloemkoolroosjes in pan met ruim water met zout gaar koken. In koekepan boter vehitten. Ui en kerriepoeder ca 3 min zachtjes bakken. Gehakt toevoegen en met vork in ca 5 min rul bakken. Rozijnen, amandelschaafsel en chutney erdoor scheppen en 1 min meeverwarmen. Intussen bloemkool afgieten en roosjes langs rand in ronde schaal leggen. Gehaktmengsel in het midden van de bloemkool scheppen.

Kerriegehakt Met Bloemkoolroosjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde wortelschotel met kerriegehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters Broodje Met Kerriegehakt En Banaan
0-10 min -
Bekijk recept
Kerriegehakt In Bladerdeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indonesisch kerriegehakt
Bekijk recept