Biefstuk In Mosterdsaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de biefstukjes droog met keukenpapier en wrijf ze in met veel grof gemalen zwarte peper. Verhit de olie en bak de biefstukjes in circa 2 a 4 minuten (naar eigen smaak) aan weerzijden mooi bruin. Betrooi de biefstukjes met wat zout en houd ze warm in alu folie (of in oven). Verwijder de bakolie uit de pan. Blus de nog warme pan met 1 dl. water, breng dit aan de kook, en roer de aanzetzels los. Voeg de vleesfond toe, en laat dit een beetje inkoken. Roer er allesbinder door en klop er, zodra het licht gebonden is, een klonje zeer koude boter, mosterd en een mespuntje zout door. Neem tijdens het kloppen van de boter door de saus het pannetje van het vuur. Voeg daarna evt. de Cognac toe.

Biefstuk In Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept