Argentijnse Biefstuk Met Pruimensaus En Paranoten

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem de biefstuk ca. 30 minuten voor de bereiding uit de koelkast. Voeg dan de boter toe en laat dit uitbruisen. Bak de biefstuk aan beide zijden goudbruin. Bestrooi tijdens het bakken royaal met peper. Neem de biefstuk uit de pan en houd ze warm (oven of folie). Blus het bakvet al roerende met de room, de pruimen en de drank. Kook het vocht al roerende in. Bestrooi met de paranoten. Serveer de biefstuk met de saus.

Argentijnse Biefstuk Met Pruimensaus En Paranoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Broccolispread
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vruchtenbrood met gedroogde bessen en noten
15 min
Bekijk recept
Cheesecake met appel-kaneelconfituur
Nagerecht
Bekijk recept

Argentijnse stoofschotel
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ribeye op Argentijnse wijze
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept