Gevulde Rosbiefrolletjes Uit Argentinie

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prak de zucchini en avocado helemaal fijn. Meng er de ui, chilipoeder, olie, azijn en zout door. Schep 1 eetlepel van deze saus op elke plak rosbief en rol die op. Bind om ieder rolletje een touwtje. Bedek een schotel met slablaadjes en schik de rosbiefrolletjes er omheen als spaken in een wiel. Snijd de eieren in de lengte doormidden. Verwijder de dooiers en druk ze door een zeef. Doe de gezeefde dooiers met een lepel in het midden van de schotel. Snijd het eiwit in lange, dunne reepjes en leg die op de rosbiefrolletjes.

Gevulde Rosbiefrolletjes Uit Argentinie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Lenterol uit Argentinië
2 uur-
Bekijk recept
Rundshaas Uit Argentinie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept