Roergebakken Rundvleesreepjes Met Mihoen

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Water koken en van het vuur af de mie toevoegen, ca 4 min laten staan. daarna in zeef of vergiet laten uitlekken. Wok verhitten en het gemarineerde vlees al omscheppend in ca 2 min. bakken. De groenten (behalve de bosui) toevoegen en al omscheppend nog ca 4 min meebakken. In een kopje de maizena met een eetl water loskloppen. Al roerend aan vlees/groente in de wok toevoegen totdat het vocht licht gebonden is. Op smaak brengen met zout en peper.

Roergebakken Rundvleesreepjes Met Mihoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept