Snijd het vlees tegen de draad in plakjes van 0,5 cm. Meng 1 el maizena met 1 el sojasaus en 1 el sherry. Laat het vlees hier 10 min. in staan. Snijd de paprika in de lengte in vieren en snijd in driehoekjes. Snijd de tomaten doormidden en de helften in de lengte in vieren. Strooi er 1 el bruine suiker over. Pel en snijd de ui in de lengte in vieren. Haal de stukjes ui los. Verhit op hoog vuur de wok, verhit hierin 1 el olie. Roerbak ui en paprika 1/2 min. Voeg 1 el water toe en dek de wok 1/2 min. af. Haal de deksel eraf en bak tot het water verdampt is. Schep uit de wok en zet apart. Verhit op hoog vuur de wok opnieuw. Verhit 2 el olie. Roerbak 2 el kerriepoeder tot het geurt. Roerbak het vlees tot het verkleurt. Voeg de tomaten, ui en paprika toe en roer er 4 el ketchup en 1 el oestersaus door. Bak tot de saus borrelt.