Biefstuk Met Tomaten

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees tegen de draad in plakjes van 0,5 cm. Meng 1 el maizena met 1 el sojasaus en 1 el sherry. Laat het vlees hier 10 min. in staan. Snijd de paprika in de lengte in vieren en snijd in driehoekjes. Snijd de tomaten doormidden en de helften in de lengte in vieren. Strooi er 1 el bruine suiker over. Pel en snijd de ui in de lengte in vieren. Haal de stukjes ui los. Verhit op hoog vuur de wok, verhit hierin 1 el olie. Roerbak ui en paprika 1/2 min. Voeg 1 el water toe en dek de wok 1/2 min. af. Haal de deksel eraf en bak tot het water verdampt is. Schep uit de wok en zet apart. Verhit op hoog vuur de wok opnieuw. Verhit 2 el olie. Roerbak 2 el kerriepoeder tot het geurt. Roerbak het vlees tot het verkleurt. Voeg de tomaten, ui en paprika toe en roer er 4 el ketchup en 1 el oestersaus door. Bak tot de saus borrelt.

Biefstuk Met Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept