Oosterse Rosbief

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees droogdeppen met keukenpapier en inwrijven met peper, zout en gember. In braadpan boter en olie verhitten en hierin het vlees heel snel rondom bruin bakken. 1 El sojasaus toevoegen en het vlees met deksel schuin op de pan in ca 5 a 10 min. rose braden. Af en toe keren. Vlees uit de pan nemen in in alufolie wikkel en ca 10 min laten rusten. In achtergebleven braadvet prei en tauge ca 2 min roerbakken. Uit pan scheppen en in alufolie even bewaren. Rest van de sojasaus en de cognac door achtergebleven braadvet roeren. 2 min. iets in laten koken. Op smaak brengen met peper. Groentemengsel er weer doorroeren. Intussen vlees in plakken snijden en op voorverwarmde schaal leggen. Groentesaus erover verdelen.

Oosterse Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept