Hachee

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt een klontje boter in de pan en bak daarin de uien. Laat ze zachtjes glazig worden. Schep er een lepel jus bij om ze zacht te laten pruttelen. Na zo′n 10 minuten kan je het vlees erdoor roeren wat je eerst in stukjes hebt getrokken met 2 vorken. Als het goed is laat het vlees op de draad los en kan je het dus makkelijk in stukjes trekken. Daarna binden met het zakje jus. Voor een donkerbruine kleur kan je er een snufje Buisman door roeren. Als het te dik is giet je er nog een lepel jus door. Op smaak maken met maggi, peper en zout.

Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept