Ribeye Met Tomatenpestoboter

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ribeye is zo fijn van smaak dat het zonde is om het vlees te marineren. Rooster het vlees ca. 2 min. per kant, dan is het van binnen rood. Bestrooi het vlees met zout en peper. Leg op elke ribey een klontje tomatenpestoboter.

Ribeye Met Tomatenpestoboter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ribeye Met Tomatenpestoboter
10-20 min -
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept