HACHEE

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd met koksmes de runderpoelet in kleine blokjes en verwijder overtollige vet.
  • 2 Bestrooi de runderpoelet met zout en peper.
  • 3 Haal poelet door de patentbloem
  • 4 Snijd met een koksmes de uien in halve ringen van 2 mm.
  • 5 Verhit in koekenpan de margarine.
  • 6 Schroei de runderpoelet in de hete margarine snel dicht.
  • 7 Bak de runderpoelet bruin en doe deze in een braadpan.
  • 8 Bak in de achtergebleven vetstof de uienringen goudbruin en blus deze met bouillon of water af.
  • 9 Voeg azijn, kruidnagel en laurierblad toe en kook de bak resten los. 1
  • 0 Giet de jus met de uien bij het vlees en stoof het geheel in ongeveer twee uur gaar. 1
  • 1 Serveer het vlees in de licht gebonden jus.

HACHEE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept