Hollandse Jachtschotel

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in dobbelstenen, doe er zout en peper bij en haal ze door de bloem. Snipper de uien en de appels en fruit ze in de hete boter. Doe het vlees erbij en roer alles door elkaar. Voeg de kruiden en de bouillon met de wijn toe en stoof het vlees in 2 uur op een laag pitje gaar. Kook de aardappels en maak er puree van. Schep, als het vlees gaar is, dit in een vuurvaste schotel en strijk de aardappelpuree erover. Zet de schaal in de oven tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.

Hollandse Jachtschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept