Gestoofd Rundvlees Met Paprika, Wortel En Knolselderij.

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan en bak het rondom goudbruin. Schep het vlees voorzichtig uit de pan en doe het in de schaal van de slow-cooker. Voeg de ui, knolook, groenten en kruiden toe aan het bakvet en bak het aan. Voeg vervolgens de tomatenpuree, tomaatblokjes, bouillon en witte wijn toe en laat het even pruttelen. Giet het bouillonmengsel op het vlees in de slow-cookerpot en zet de slow-cooker ??n uur op high en 6-7 uur op slow. Controleer tussendoor of het vocht niet te veel verdampt, anders nog wat bouillon toevoegen. Als het vlees gaar is, voorzichtig in een schaal scheppen en de saus glad roeren door een zeef en over het vlees gieten.

Gestoofd Rundvlees Met Paprika, Wortel En Knolselderij. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept