DE KROKETTEN VAN MIJN TANTE

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees uit de bouillon en snijdt het in stukjes. Doe het vlees in een pan, voeg de bloem toe en vermeng dit met het vlees. Nu in kleine hoeveelheden tegelijk de bouillon toevoegen en doorroeren tot het een dikke massa is geworden. Deze ragout op een warmhoudplaatje verwarmen en goed blijven roeren. Breng de ragout onderwijl op smaak met flink veel maggi-aroma uit een flesje (niet te zuinig want dit geeft juist de lekkere smaak aan de kroket) de kerrie, suiker en eventueel vleeskruiden. Als de ragout te dik is, een beetje bouillon toevoegen tot gewenste dikte. De ragout mag n i e t k o k e n (2 x "blub" = klaar!!) Af laten koelen met de deksel op de pan of uitgespreid over een grote platte schaal. Vorm kroketten en haal die door het paneermeel. Klop de eieren (of alleen de eiwitten) los met 4 eetlepels water en rol de kroketten erdoor, waarna ze weer door het paneermeel gerold worden. Teveel? Vries ze in ....

DE KROKETTEN VAN MIJN TANTE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige Tarte tatin uit Frankrijk
Bekijk recept
Kinderpizza met salami
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse erwtensoep van tante Joos
46 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tante Greets spaghetti bolognese
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept