Hachee Uit Vervlogen Tijden

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een pan en bak het vlees rondom lichtbruin. Draai het vuur laag, voeg de ui en suiker toe en bak dit nog 2 minuten. Roer de bloem bij het vlees en laat dit al roerend lichtbruin kleuren. Verwarm de bouillon en schenk dit al roerend bij het vlees. Voeg azijn en specerijen toe. Breng het vocht aan de kook en laat het vlees, met deksel op de pan (eventueel een vlamverdeler) minstens 3 uur zachtjes sudderen. Verwijder het laurierblad en de kruidnagels. Voeg naar smaak zout en peper toe. Roer de maizena met 3 el water glad n bind hiermee de saus.

Hachee Uit Vervlogen Tijden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met salie roomsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
In Tijden Van "Op Zwart Zaad Zitten".
30-60 min -
Bekijk recept
Gort Met Rozijnen
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Haggis
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept