KIPPEN-PIE MET TUINKRUIDEN

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Doe de wortel ,bleekselderij en ui in de kleine magnetronschaal en dek af met magnetronbestendig deksel.* Kook op 100% gedurende 5 tot 6 minuten ,tot de groenten beetgaar zijn.* Zet weg tot later gebruik.* Doe de boter in een magnetronbestendige maatkan.* Verhit de boter op 100% gedurende 45 tot 60 seconden of totdat de boter is gesmolten.* Voeg de bloem en het zout bij de boter en roer er achtereenvolgens room ,melk en kippenbouillon door tot een gladde massa.* Verwarm op 100% gedurende 7 tot 8 minuten ,tot de saus dik is.* HALVERWEGE DE KOOKTIJD EENMAAL GOED DOOREEN KLOPPEN!* Voeg de groenten ,de doperwtjes en de kippenblokjes toe aan de saus.* Doe het mengsel in de ovenbestendige vorm en dek het geheel af met de repen pie-deeg zodat een ruitpatroon ontstaat.* Kook met CONVECTION(hete lucht) op 230 graden gedurende 40 tot 45 minuten ,tot het deeg mooi goudbruin is en de ragout kookt.

KIPPEN-PIE MET TUINKRUIDEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met chocolade
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met rode ui, appel en mosterd
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept