Aardappelsoep Van Madame Mikmak

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 1/2 el margarine in een koekenpan. Bak het bruine brood daarin 2 min. aan beide kanten (roggebrood niet bakken, maar zo bij de soep serveren). Neem de sneetjes uit de pan en snijd ze diagonaal door. Verdeel ze over 4 soepborden. Pel de ui en snijd in ringen. Verhit de rest van de margarine in de pan en bak daarin de uienringen. Roer steeds goed om. Druk de soep door een zeef of pureer met een staafmixer. Voeg citroensap en slagroom toe en roer erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Aardappelsoep Van Madame Mikmak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mikmak
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Balletjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletstoof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept