Gepocheerd Ei Met Spinaziesaus Op Toost

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan ? liter water met het zout en de azijn aan de kook. Breek een ei boven een schaaltje en laat het voorzichtig in het kokende water glijden. Doe hetzelfde met het tweede ei. Pocheer de eieren, tegen de kook aan, in ca. 6 minuten gaar. Ontdooi intussen de spinazie in een steelpan en roer de umer en de oregano erdoor. Verwarm de saus nog even en breng hem op smaak met zout en peper. Bind hem zonodig iets met allesbinder. Rooster de sneetjes brood en steek er 2 rondjes (ca.9 cm.) uit. Besmeer de broodrondjes met boter en leg ze op 2 bordjes. Schep de eieren met een schuimspaan uit de pan en leg ze op de toostrondjes.

Gepocheerd Ei Met Spinaziesaus Op Toost is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rillette van makreel met roquette
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toost kannibaal
10 min Snack
Bekijk recept
Franse Toost
0-10 min -
Bekijk recept
Provencaalse Toost
20-30 min -
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brioche met gepocheerd ei
20 min
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept