Snij het vlees in dunne reepjes.Meng in een schaal 1 eetlp:aarddappelmeel met 2eetlp:water en 75 ml arachideolie.Voeg het vlees toe,meng alles door elkaar en laat het 10min: marineren.Meng de resterende bloem in een schaal met 6 eetlp: water,sesamolie,suiker,azijn,zout en zwarte peper.Zet dit apart.Verhit de plantaardige olie in een wok en roerbak het vlees 1 min. Haal het uit de wok en houd ze warm.Doe de paprika en ananas in de wok em bak ze 1 min: Haal ze met een schuimspaan uit de wok,leg ze op een schotel en houd ze warm. Giet de olie af.Verhit de resterende 8 eetlp:arachideolie in de wok en roerbak het uitje,paprika′s en ananas 1 min: op hoog vuur.Doe het vlees terug in de wok met de bouillon en de marinade en roerbak het 2-3 min.Bind de saus met het bloemmengsel.Roerbak het vlees tot het warm en ingedikt is.Dien het direkt op.
Rundvlees Met Paprika's En Ananas is een recept van Smulweb.nl