Stoofperen (met Grenadine I.p.v. Rode Wijn)

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoofperen in pan doen en 3/4 onder water zetten. Bruine suiker, koffiefilter met kruiden, grenadine en kaneelstokje bij de peren doen. Pan op het vuur zetten en wanneer het water kookt, het vuur laag zetten (bij voorkeur op vlamverdeler) 2 uur zachtjes laten koken. Na 2 uur kijken of ze zacht zijn. Zo niet, iets langer laten koken. Wanneer de peren zacht zijn, deze uit de pan halen. Ook kaneelstokje en koffiefilter verwijderen. Vocht in laten koken en evt. binden met een beetje maizena. Vanillestokje uitschrapen en zaad bij het vocht doen. Peren terug in de pan doen en nog even doorverwarmen. Eet smakelijk!

Stoofperen (met Grenadine I.p.v. Rode Wijn) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept