HEERLIJKE JUS VAN RIBLAPPEN

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 vlees kruiden met zout, peper, kruidnagelen en provençaalse kruiden. 2 boter smelten in ruime braadpan 3 bloem door de saus roeren en later water toevoegen 4 vlees bakken aan beide kanten 5 vlees uit de pan nemen 6 wachten tot het schuim weg is, erg heet 7 blussen met saus en water 8 flink roeren

HEERLIJKE JUS VAN RIBLAPPEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleespasteitjes
40 min Snack
Bekijk recept

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien smoothie
Bekijk recept