Mousse Van Verse Zalm

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de koude zalm. Week de gelatine in koud water. Bereid de saus. Knijp de gelatine uit en los hem op in 1/8 liter hete visbouillon. Meng de zalm met de witte saus en de lauwe gelatine. Klop de room stijf en meng onder de zalm als deze lichtjes begint op te stijven. Bestrijk een cakevorm, schep de zalmmousse er in laat gedurende 1 nacht opstijven. Plaats de vorm een paar seceonden in warm water en ontvorm op een dienschotel.

Mousse Van Verse Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept