Leverpastei

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak of maal het vlees en de lever fijn, kneus de kruidnagels, week de sneden brood in de losgeklopte eieren en maak ze fijn met een vork. Giet het mengsl in een pastei of vuurvaste kom, leg bovenop een laag uienschijven, een laurierblad en de jeneverbessen. Dek af met sneetjes vet spek. Plaats de kom in een warm waterbad in de oven en bak gaar op 200 graden gedurende 2 uur.

Leverpastei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Indische frikadelpan
- 10 min -
Bekijk recept
Beef Caldereta
Bekijk recept
Kalkoen Met Kersensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toast Met Kaas En Unox Leverpastei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Indische frikadelpan
- 10 min -
Bekijk recept
Beef Caldereta
Bekijk recept
Kalkoen Met Kersensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Toast Met Kaas En Unox Leverpastei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept