Rood Gestoofde Stoofperen

6
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De peren zo veel mogelijk naast elkaar zetten.Kruitnagel en kaneelstokje toevoegen. indien nodig nog 1 glas wijn en 1/2 glas port toevoegen. de peren moeten zo veel mogelijk onder het vocht staan. 2a3 uur zachtjes rood stoven in kopje aardappelmeel met 1/2 lepel water mengen,kruidnagel en kaneel verwijderen, de peren in een mooie schaalnaast elkaar zetten,het stoofvocht binden met de maizena en over de peertjes gieten.

Rood Gestoofde Stoofperen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept