Bloemkool In Bladerdeeg

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg 4 plakjes bladerdeeg op het bakpapier. Bestrijk de 4 plakjes bladerdeeg met mosterd. Verdeel dan de roosjes bloemkool over de 4 plakjes. Daar over heen een plakje komijnenkaas. Daar overheen een uitgerekt plakje bladerdeeg. druk dit goed aan zodat de kaas er niet uit kan lopen. Bestrijk ze met het ei. Zet het in een voorverwarmde oven op 220 gr C. voor Ca. 25 min.

Bloemkool In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept