Asperges Met Eiersaus

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en hak ze in stukjes. Schil de asperges van het kopje naar beneden en breek of snijd het onderste stugge stukje (? 3 cm) eraf. Kook de asperges in water met zout afhankelijk van de dikte in 15-20 min. gaar. Giet ze af, vang 2 1/2 dl van het kookvocht op en houd de asperges warm. Bereid een saus van het opgevangen kookvocht en het zakje sausmix. Schep ei en het bieslook erdoor. Serveer de saus bij de asperges. Lekker met gekookte krielaardappeltjes en rauwe ham.

Asperges Met Eiersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante sliptong met eiersaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersaus Voor Asperges Of Als Broodbeleg
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Eiersaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Overheerlijke Sperziebonen Overgoten Met Een Eiersaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept