Stoofpeertjes In Karamel-wijnsaus

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peertjes uit stoofvocht halen. Kaneelstokje en sinaasappelschil eruithalen en weggooien. Stoofvocht op hoog vuur met sinaasappelsliertjes ? 3 minuten inkoken. Saus over peertjes gieten.

Stoofpeertjes In Karamel-wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept