Gehaktbrood

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De plakjes bladerdeeg, aan de randen iets bevochtigen en uitrollen tot een plak van ca. 25 bij 15 cm. De gehakt mengen met de andere ingredienten, een beetje van de losgeklopte ei achterhouden. Het gehakt op de plak bladerdeeg leggen en hiervan een rol vormen van ca. 20 cm. Gebruik wat water om de randen aan elkaar te plakken. Bestrijk de rol met het achtergehouden ei en plaats het geheel in een voorverwarmde oven van 225 graden C. In ca. 34 - 45 min. goudbruin en gaar bakken.

Gehaktbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept