Bleekselderij Met Kerrie En Rozijnen

2
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui met kerriepoeder ca. 2 minuten. Schep de bleekselderij en rozijnen door het uimengsel; Voeg 1,5 dl water, bouillonpoeder en santen toe. Stoof het gerecht in een afgesloten pan op een laag vuur in ca. 10 minuten gaar. Garneer met fijngehakt selderieblad.

Bleekselderij Met Kerrie En Rozijnen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept