DE KLASSIEKE LUCHTIGE AARDAPPELPUREE

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Variatie-ideeen: - Knoflook-aardappelpuree : De puree krijgt een Mediterraan tintje met knoflook en olijfolie. 750 g gekookte aardappels door pureeknijper drukken, mengen met 3 el droog broodkruim, 5 uitgeperste teentjes knoflook en hierdoor al kloppend 1? - 2 dl olijfolie mengen.
- Aardappelsouffle : Door 750 g op smaak gebrachte puree, 3 eierdooiers en 4 stijfgeslagen eiwitten mengen. In grote souffleschaal in midden van oven op 200 ?C in 30 - 40 min. laten rijzen en goudbruin kleuren.

DE KLASSIEKE LUCHTIGE AARDAPPELPUREE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept