Rode Kool

8
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui of de sjalotjes fijn en bak deze even zachtjes in de boter. Voeg er vervolgens de koolreepjes, de appelstroop, het zout, de laurierblaadjes, de kruidnagelen en de kaneel aan toe. Giet het water erbij. Zet de pan op het vuur en zet een deksel op de pan. Snij de appel in kleine stukjes en voeg die aan de kool toe, laat alles 30 minuten koken. Pas op voor droogkoken!. Verwijder indien mogelijk de kruidnagelen en het laurierblad. Breng op smaak met zout en peper. Het gerecht kan wel wat zout gebruiken.

Rode Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept