Bloemkool In Tomatensaus.

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in stronkjes. Snijd de ui fijn. Hak de knoflook fijn. Verhit de olie en fruit daarin de ui en de knoflook. Voeg de bloemkool en de tomatenblokjes met sap bij. Roer de bouillon erdoor en breng aan de kook. Laat het geheel 20 tot 25 minuten stoven op laag vuur tot de bloemkool gaar is. Maak op smaak af met peper en zout.

Bloemkool In Tomatensaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept