Andijvie, Roergebakken

4
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de andijvie schoon, snijd de groente in dunne repen en was deze goed. Laat de andijvie uitlekken. Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Pel de knoflook en hak deze fijn. Verhit de olie in een wok of wijde braadpan en roerbak de andijvie, prei, knoflook en gemberpoeder in circa 2 minuten enigszins zacht. Roer de satesaus uit met het hete water en voeg dit mengsel samen met de pinda′s toe. Maak de groente op smaak af met de ketjap manis en serveer direkt. Lekker met varkensvlees, pittige gehakballetjes en rijst of mihoen.

Andijvie, Roergebakken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept