Lamsbout Met Roquefortsaus

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook pellen en uitpersen, lamsbout een uurtje van te voren inwrijven met knoflook, salie zout en peper. Boter verhitten in braadpan, lamsbout rondom bruin bakken. Deksel op de pan en vlees in ca 55 minuten rose bakken. Roquefort met wat slagroom gladroeren, vlees uit pan nemen en warmhouden. Roquefort met overige slagroom bij het bakvet schenken en laten inkoken tot sausdikte, saus op smaak brengen met port en evt. nog wat peper.

Lamsbout Met Roquefortsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelloni met roquefortsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelli met roquefortsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
roquefortsaus
0 min
Bekijk recept
Eendenborst met Roquefortsaus
0 min
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept