West Indian Pepper Sauce

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de mango (of papaya), ui,knoflook, pepers,gember, koenjit, komijn, mosterd en honing in de blender en pureer deze. Doe het geheel in een kom. Breng de azijn, het water, en zout aan de kook en giet dit over het mango mengsel. Laat het afkoelen en doe het in een potje. Blijft ongeveer 6 weken goed in de koelkast.

West Indian Pepper Sauce is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept

Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Minizalmquiche met broccoli
50 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli-ansjovisschotel
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse quiche met tonijn, rozijnen & pompoenstukjes (advertorial)
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept