Flan Van Asperges En Gedroogde Ganda Ham

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Droog de Ganda ham tussen 2 bladen boterpapier anderhalf uur in een oven van 120?. Kook de asperges goed gaar in water met zout en citroensap. Laat ze uitlekken en mix ze met het eiwit en de room. Breng op smaak met peper en zout. Laat gedurende 15 minuten in 4 geboterde vormpjes garen au bain-marie in een oven van 170?. Hak het hardgekookte eitje fijn en meng het onder een vinaigrette van olie , azijn , mosterd, muskaatnoot en gehakte peterselie. Kook de 4 andere eitjes zacht gedurende 6 minuten. Kook de groene puntasperges beetgaar. Stort de aspergeflan aan de ene zijde van het bord en versier met de gedroogde Ganda ham. Meng de roquettesla met een klein beetje vinaigrette en maak een toefje in het midden van het bord. Hak het topje van de eitjes af en plaats ze direct aan de andere zijde van de roquettesla en steek de puntasperges erin. De eitjes kan u rechthouden op een klein beetje aardappelpuree of grof zout. Sprenkel de vinaigrette op het bord.

Flan Van Asperges En Gedroogde Ganda Ham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Flan met olijven en citroen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Flan van peer
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarta Impossible
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept