Gebakken Worteltjes Met Komijn, Boter En Chardonnay

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle ingredienten op de alluminiumfolie leggen behalve de wijn, zout en peper. de zijkanten van de alluminiumfolie omhoog vouwen, de wijn in het pakket gieten en de randen geheel dichtvouwen. het pakket moet geheel dicht zijn. 45 min in de oven laten koken.(licht ook aan de stevigheid van de worteltjes dus eventueel wat langer). openvouwen en bestrooien met zout en peper.

Gebakken Worteltjes Met Komijn, Boter En Chardonnay is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Aubergine-sushi met sesamdressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenragoutgratin
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boston clam chowder
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept