Puree Op Zijn Frans

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de aardappelen af en pureer het. Voeg toe de olijfolie waar de knoflook in gebakken is, de peterselie, klontje boter, een beetje koksroom, zout en peper. Maak hiervan een smeulige puree. Doe boven op de puree de schijfjes knoflook.

Puree Op Zijn Frans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Provençaalse tonijnschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept