Zoek
Puree Op Zijn Frans
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Kruimige aardappelen (geschild)
paar teentjes knoflook in schijfjes gesneden
olijfolie
een flinke hand gehakte peterselie
klontje boter
beetje koksroom
zout en peper. Voorbereiding Kook de aardappelen gaar.
Bak in olie de knoflook schijfjes. Bereidingswijze Giet de aardappelen af en pureer het. Voeg toe de olijfolie waar de knoflook in gebakken is
de peterselie
klontje boter
een beetje koksroom
zout en peper. Maak hiervan een smeulige puree. Doe boven op de puree de schijfjes knoflook. Serveertips Heerlijk bij onderander een Franse stoo
Bereiding
Giet de aardappelen af en pureer het. Voeg toe de olijfolie waar de knoflook in gebakken is, de peterselie, klontje boter, een beetje koksroom, zout en peper. Maak hiervan een smeulige puree. Doe boven op de puree de schijfjes knoflook.
Puree Op Zijn Frans is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood Russische salade
40 min
Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min
Snack
Bekijk recept
Provençaalse tonijnschotel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept