Komkommer In Het Zuur

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel dan goed af en laat uitlekken in een zeef. Dep droog met keukenpapier. Doe de azijn, water, suiker, peperkorrels en kruidnagels in een pannetje en kook 10 min. op zacht vuur. Snij de rode peper (zaadjes er uit) in smalle reepjes. Snijd de ui in tweeen en in dunne halve ringen. Doe in goed schoongemaakte en goed af te sluiten potjes steeds om en om eerst een laagje komkommer, wat ui en enkele reepjes peper. Ga zo door tot de potjes gevuld zijn. Giet nu het hete azijnmengsel in de potjes (even met een mesje langs de zijkant om de lucht er goed uit te laten!!) Zorg dat alles goed onder staat. Sluit de deksel en zet minstens 5 dagen op een donkere koele plek.

Komkommer In Het Zuur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groenten met laurier, kruidnagel en peper op zuur
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept