Hongaarse Sperzieboontjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en hak wat bieslook fijn. Maak de haricots verts schoon en haal er de topjes vanaf. Breng een grote pan met water aan de kook. Geef hierin de haricots verts, zonder dat het water van de kook raakt. Kook ze 12 a 14 minuten. Snij de ham in brunoise.Giet de boontjes af en meng er de ham door. Geef een kleine eetlepel paprikapoeder bij de slagroom, meng het en schenk het over de boontjes. Verwarm het nu weer enkele minuten. Schenk er dan de yoghurt over en meng deze er op het vuur snel door. Schenk het mengsel in een voorverwarmde dienschaal, strooi er bieslook over en serveer

Hongaarse Sperzieboontjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept