Indiase Kruiden Met Bloemkool, Gobi

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote zware pan en bak hierin de bloemkoolroosjes rondom tot ze zacht en bruin zijn. Schep ze uit de pan. Bak de tomatenpuree, kurkuma en cayennepeper 3 minuten. Voeg daarna de kaneel, kruidnagel, kardemom, laurier, suiker en zout toe. Voeg de bloemkoolroosjes weer toe en schep ze door de saus. Laat het geheel door en door warm worden.

Indiase Kruiden Met Bloemkool, Gobi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase bloemkool (aloo gobi)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gobi Mussalam
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept