Zoek
Babi Ketjap
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr. varkensvlees. (friacandeau). 3 uien. 1 kopje ketjap. 1 kopje water. 1 theel.
sambal. 1 mespunt djahe (gember). Voorbereiding Snijdt het vlees in kleine stukjes. Bak eerst de uien
voeg dan het vlees toe. Bereidingswijze Laat het vlees even met de uien meebakken
voeg dan water en ketjap toe. Roer dit
even goed door
voeg dan de sambal en djahe toe. Laat dit ongeveer 45 minuten
sudderen. Voeg evt. nog wat suiker of ketjap toe. Serveertips Dit is ook een heerlijk vleesgerecht voor bij de rijsttafel. Loop ook even een Toko
binnen voor de heerlijkste kruiden
en groenten. Die kun je namelijk heerlijk
verwe
Bereiding
Laat het vlees even met de uien meebakken, voeg dan water en ketjap toe. Roer dit even goed door, voeg dan de sambal en djahe toe. Laat dit ongeveer 45 minuten sudderen. Voeg evt. nog wat suiker of ketjap toe.
Babi Ketjap is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Saté babi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept