DENG DENG PEDIS (pittig Rundsvlees)

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.

DENG DENG PEDIS (pittig Rundsvlees) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dipsaus met wasabi
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept

Deng deng agee (rundvlees met kokos)
0 min
Bekijk recept
Cahn Sa Lach Soan
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept