De Chocoladesoufflee

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Soufflee: chocolade met likeur in kom au bain marie smelten, eidooiers met slagroom en vanillesuiker loskloppen, chocolade door eierdooiermengsel roeren. in vetvrije, droge kom eiwitten met snufje zout stijfkloppen tot er stijve pieken ontstaan, eiwitten door dooiermengsel spatelen en mengsel in souffleevorm overdoen, soufflee in midden van oven 25-30 min. bakken. amandelroom: slagroom lobbig kloppen, likeur erdoor roeren, soufflee uit de oven direct met poedersuiker bestrooien en met amandelroom serveren.

De Chocoladesoufflee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept