Fu Yung

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los met 1 tl zout en 1/2 tl suiker. Snijd ham, bamboescheut, garnalen en lente-ui en kleine stukjes. Verhit op hoog vuur de pan, verhit hierin 4 el olie. Meng de fijngesneden ingredienten door het ei. Giet het ei in de pan. Druk het ei een beetje plat met een spatel. Laat de onderkant van de omelet goudbruin worden, en keer de omelet dan om. Laat ook de andere kant goudbruin worden. Haal de omelet uit de pan en leg op een verwarmde schaal. Meng 1 tl maizena met 1,5 dl kippenbouillon, 2 el sojasaus en een mespunt zout en giet dit in een pan. Breng aan de kook tot het bindt en giet over de omelet.

Fu Yung is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ei Fung Yung
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tom Yung Goong
30-60 min -
Bekijk recept
Spiegeleieren Met Shii-take En Krab (fu Yung Hai)
20-30 min -
Bekijk recept
Spiegeleieren fu yung hai
0 min
Bekijk recept

Curry Van Bloemkool En Tofu
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wontons Met Spinazie En Tofu
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Spiegeleieren Met Shii-take En Krab (fu Yung Hai)
20-30 min -
Bekijk recept
Mijn Fu Yong Hai
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept