Verhit de olie in een wok of grote braadpan roerbak de kippenpoulet met de gesnipperde peper tot ze lichtbruin gekleurd is. Neem de kip weer uit de wok en roerbak de garnalen in 1 el olie ca. 1 minuut en voeg de garna?len bij de kip. Verhit weer een eetlepel olie in de wok en roerbak de gerookte ham, champignons, paprikablokjes en bamboescheuten ca. 1 minuut op matig vuur. Schep dit over in een kommetje. Verhit de laatste olie in de wok en giet het eimengsel erbij. Laat dit stollen door het eimengsel geleidelijk naar de wokrand te schuiven. Verdeel de eikoek in stukken van ca. 4 cm. Voeg de kip en garnalen bij de stukken eierkoek en roerbak nog 1,5 minuut. Doe er dan de ham, champignons, oesterzwammen, bamboescheuten en paprikablokjes bij en roerbak nog eens ca. 1 minuut. Doe alles over in een voorverwarmde schaal en bestrooi met de bieslook.
GEBAKKEN EI Met ZES ZALIGHEDEN is een recept van Smulweb.nl