Salzburger Nockerln

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng 1/3 deel van de stijfgeklopte eiwitten met de eierdooiers en het citroenrasp. Spatel er voorzichtig de rest van het eiwit en de bloem door. Doe het mengsel over in een ingevette ovenschaal en spatel het in mooie pieken. Bak de ijsbergen in de voorverwarmde oven in ca. 10 minuten goudbruin. Laat de oven tijdens het bakken gesloten.

Salzburger Nockerln is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salzburger Nockerln
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Eiernockeln
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oostenrijk: Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Salzburger Nockerln
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Nockerln
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Salzburger Goulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salzburger Nocklern
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept