Quiche Lorraine Van Rudolph

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden celsius. Bekleed een ingevette quichevorm met het deeg en prik het in met een vork. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Bak de spekblokjes in een koekenpan aan. Klop in een kom de eieren los met de creme fraiche en breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Verdeel het spek over het deeg. Bestrooi het met kaas en lente-uitjes. Schenk het eimengsel erover.Bak de quiche in ca. 25 minuten gaar en goudbruin middenin de voorverwarmde oven.

Quiche Lorraine Van Rudolph is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolatebar de luxe
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Malva pudding
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuimhaasjes
2 uur-
Bekijk recept
Hongaarse Goulash Van Rudolph
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept