Zoek
Deens Smorrebrod Met Roerei En Garnalen
1
0-10 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 sneetjes lichtbruin roggebrood
1 eetlepel boter
2 blaadjes kropsla
2 eieren
2 eetlepels melk of room
25 g geraspte belegen kaas
zout
versgemalen peper
1 eetlepel verse basilicum in reepjes
25 g (Hollandse) garnalen
2 kerstomaatjes
gehal
Bereiding
1
Besmeer de sneetjes roggebrood dun met boter en leg er een blaadje sla op. Druk dit iets plat.
2
Klop in een kom de eieren los met de melk en kaas en zout en peper naar smaak.
3
Smelt de rest van de boter in een steelpan en voeg het eimengsel toe. Laat het ei al roerende op zacht vuur stollen tot het glanst.
4
Schep de helft van de basilicum en garnaaltjes erdoor.
5
Schep het roerei, de garnalen en basilicum op de sneetjes roggebrood en verdeel de kerstomaatjes erover.
Deens Smorrebrod Met Roerei En Garnalen is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Deens Paasgebak
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ontbijtspek Met Appels Op Z'n Deens
10-20 min -
Bekijk recept
DEENS BROODJE
20-30 min -
Bekijk recept
Visschotel op z'n Deens
0 min
Bekijk recept