Roggebrood Met Roerei

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met de room en voeg zout en peper toe. Laat het mengsel in een steelpan in de boter op zacht vuur al roerende stollen. Besmeer het roggebrood met boter en leg de dubbelgevouwen plakjes ham erop. Schep het ei erop en strooi de bieslook erover.

Roggebrood Met Roerei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept